Nationaal Schoolhockeytoernooi

Inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie: het schoolhockeytoernooi georganiseerd door de KNHB. Het LCL neemt al meer dan 20 jaar deel aan het schoolhockeytoernooi dat ieder jaar opnieuw wordt georganiseerd. Én dat doen we niet onverdienstelijk: vaker dan eens stond het LCL in de finale of werden we zelfs de grote kampioen!

Er zijn 4 categorieën voor deelname: onderbouw (t/m 15 jaar), bovenbouw leerlingen en een onderverdeling in meiden en jongens. Tijdens de lessen LO krijgen leerlingen in januari een introductie en wanneer ze enthousiast zijn, mogen zij zich aanmelden. Er vinden een aantal selectiemomenten plaats waarna er trainingen volgen. De regionale voorrondes vinden plaats in april een de landelijke finale is altijd in mei/juni in Amsterdam.

De winnaars van het schoolhockeytoernooi mogen bijzonder trots zijn! Het niveau is namelijk erg hoog. Behalve de oneindige eer, krijgt de winnaar ook een beker.

Meer weten over het schoolhockeytoernooi? Bekijk dan de website van de KNHB.

Het LCL beschikt over een prachtig kunstgrasveld, zodat er goed getraind kan worden en onze leerlingen de beste prestatie neer kunnen zetten.