FAQ

U kunt dit telefonisch vanaf 08.00 uur doorgeven. Tel.nr. 040-2909420.

Voor het aanvraagformulier gaat u naar  - leeromgeving - mijnlcl.nl - ouders - formulieren of uw kind kan zelf naar leeromgeving - mijnlcl.nl - leerlingen - formulieren.

Adres-/telefoon-/e-mailwijzigingen moeten via e-mail worden doorgegeven aan administratie@lcl.nl. Vermeld in de correspondentie met de school s.v.p. altijd de naam van uw kind en welke gezinsleden mee verhuizen. De meeste informatie betreffende de school staat beschreven in de Schoolgids onder het kopje Organisatie. Als er toch nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

De actuele roosters kunt u eenvoudig via Magister raadplegen. Log met uw Magister inloggegevens in op: http://lcl.magister.net
Na het inloggen verschijnt het dagrooster. U kunt eventueel het weekrooster bekijken door rechtsonder op "weekoverzicht" te klikken.

De leerlingroosters zijn te vinden in Zermelo.

Door rechtstreeks in Magister in te loggen (https://lcl.magister.net) komt u direct in het inlogscherm. Als u onderin het scherm klikt op "geen toegang tot uw account" en uw gebruikersnaam invult wordt er binnen een paar minuten een link om een nieuw wachtwoord aan te maken naar uw e-mail adres gestuurd. Deze link kan eenmalig gebruikt worden en is slechts een half uur geldig. Voorwaarde is dat het e-mail adres correct is weergegeven in Magister. Is dit niet het geval, stuur dan verzoek om een nieuw wachtwoord naar administratie@lcl.nl

Samenstelling gebruikersnaam is voor ouders: voorletter(s)achternaam (bijv. ajdeboer)
Samenstelling gebruikersnaam is voor leerlingen: voornaamachternaam (bijv. jandeboer)

Er wordt zoveel mogelijk per e-mail met de ouders gecommuniceerd in plaats van per post. Hiervoor is het belangrijk dat wij over de actuele mailadressen beschikken. Het Lorentz Casimir Lyceum stuurt u alleen e-mails die betrekking hebben op schoolzaken.

Andere vragen betreffende Magister? U kunt uw vragen mailen naar administratie@lcl.nl

Download hier de handleiding Magister ouders
Download hier de handleiding Ouderavond (Magister website)
Download hier de handleiding Ouderavond (Magister app)
Download hier de handleiding Magister leerlingen

De boeken worden besteld via de website van Iddink. Hiervoor heeft u inloggegevens van Iddink, een schoolcode en inloggegevens van Magister nodig.

Klik hier voor de website van Iddink.

Download hier de handleiding.