informatiebijeenkomsten

Donderdag 10 november en dinsdag 22 november 2022: open informatieavond

Leerlingen uit groep 7 + 8 en hun ouders zijn van harte welkom vanaf 18.45 uur! Om 19.00 uur gaan we van start. Voor de leerlingen is er een speciaal programma in een lokaal onder begeleiding van onze enthousiaste leerlingen en docenten. Zij zullen wat vertellen over de start in de brugklas en daarna gaan de groep 7 + 8 leerlingen werken aan een opdracht.

De ouders krijgen een voorlichting over onze school in de aula. Tegen 20.30 uur ronden we samen af.

 

Donderdag 2 februari 2023: informatieavond gymnasium

Ook deze avond zijn leerlingen en ouders welkom vanaf 18.45 uur! Deze informatieavond is bedoeld voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in de klassieke talen. Het programma is voor zowel leerlingen als ouders in de aula van het Casimirgebouw. Er wordt het een en ander verteld en daarna gaan jullie samen aan de slag!

 

Voor beide avonden is inschrijven niet nodig. Loop gezellig binnen! Graag de ingang van het Casimirgebouw nemen; Celebeslaan nr. 10. Voor parkeren kunt u gebruik maken van het TU/e parkeerterrein naast onze school aan de Celebeslaan. Momenteel wordt er gewerkt aan de Celebeslaan laan en daarom is onze straat alleen via de Berenkuil te bereiken.