Kennismaken

Best spannend om een nieuwe school te moeten kiezen... Om je een beetje op weg te helpen vind je hier informatie over onze school.
Er zijn meerdere mogelijkheden om eens een kijkje bij ons te komen nemen:

- als je van sporten houdt dan is zondag 8 september een goed moment om bij ons langs te komen, want dan organiseren wij Funtastica. Je kunt tussen 11.00 en 14.00 lekker komen sporten en op allerlei springkussens komen spelen.

- je kunt naar onze Open Avond komen op donderdag 31 oktober. Je gaat dan naar een klaslokaal en gaat aan de slag met een klein Questproject.

- het is ook leuk om samen met je klas op bezoek te komen. Dan krijgen jullie een rondleiding en ook nog een les. Vraag maar eens aan je meester of juf.

- natuurlijk hebben we een Open Dag. Die is op zaterdag 25 januari 2020. Er is dan een heleboel te zien. Kom een kijkje nemen!

-  woensdagmiddag 20 november en 12 februari organiseren we minilessen. Je bent die middag een leerling van onze school en krijgt drie lesjes. Zo krijg je al een beetje een indruk hoe de lessen hier gaan.

- op woensdagavond 5 februari organiseren we een aparte informatieavond voor leerlingen met belangstelling voor het gymnasium en hun ouders. We vertellen je dan graag alles over ons gymnasium en je krijgt samen met je ouders een miniles Latijn!

Al deze dingen mag je met vrienden, vriendinnen, klasgenoten en familie komen doen. Neem dus gezellig mensen mee!

We hopen je snel een keer te zien!