informatieavonden

Op donderdag 5 november organiseren wij een speciale infomiddag/avond voor de ouders van leerlingen in groep 7 en 8. Gezien de huidige situatie vragen wij u om met één ouder per kind te komen, zodat we zoveel mogelijk ouders de gelegenheid kunnen bieden om langs te komen. We hebben twee gymzalen in het Lorentzgebouw tot onze beschikking. In iedere zaal mogen we 30 ouders ontvangen. Mocht het na 20 oktober weer anders zijn, dan passen we dat aan.
We werken met drie tijdsloten die dag:
- 16.00-17.00 uur;
- 18.30-19.30 uur;
- 20.00-21.00 uur.Het vriendelijke verzoek om het formulier van uw voorkeurssessie in te vullen. Klik hier voor het formulier. Wij zullen uw gegevens twee weken na de bijeenkomst vernietigen.

Tijdens deze infomiddag/avond krijgt u algemene informatie over onze school van onze rector en brugklascoördinator. Verder zal er een uitleg zijn over ons projectonderwijs Quest door twee van onze enthousiaste medewerkers.

De leerlingen kunnen wij helaas deze dag niet ontvangen. Zij zijn van harte welkom bij de minilessen die we iets later in de maand november organiseren. Zij krijgen naast 2 vaklessen die middag ook een kennismaking met Quest. Zij kunnen dan ook hun vragen stellen die ze over onze school hebben.

Let op dat u de ingang van het Lorentzgebouw neemt (Celebeslaan nr. 20).

 

Heb je interesse in het gymnasium? Wil je weten wat je leert bij Latijn en Grieks? Ben je nieuwsgierig naar BrainSport Junior en de extra uitdaging die het Lorentz Casimir Lyceum te bieden heeft? Kom dan, als de coronamaatregelen het toelaten, op donderdag 11 februari a.s. naar de speciale informatieavond over gymnasium in de aula van het Casimirgebouw (Celebeslaan nr. 10).
We beginnen om 19.00 uur en proberen rond 20.30 uur te stoppen. We vertellen je dan graag alles over ons gymnasium en je krijgt samen met je ouders een miniles Latijn!