minilessen

Op woensdag 18 november 2020 vond de eerste ronde minilessen plaats. Na het maken van een groepsindeling in de aula van het Casimirgebouw kregen de leerlingen van groep 7 of 8 twee lesjes en een kennismaking met Quest. 

De tweede ronde minilessen had plaats moeten vinden op woensdag 10 februari, maar door de huidige coronamaatregelen hebben wij helaas moeten besluiten deze minilessen niet door te laten gaan. Dit vinden wij erg jammer, maar de veiligheid van ons allemaal is nu het allerbelangrijkste!

Om toch een indruk te krijgen van onze mooie school, kun je een digitale tour door onze school volgen. Bekijk hiervoor deze pagina.

De geplande minilessen van 2 juni 2021 gaan niet door. Binnen de huidige coronaregels is het helaas niet mogelijk om deze activiteit op een voor leerlingen en medewerkers veilige en kwalitief goede manier te organiseren.

We hopen in het nieuwe schooljaar weer minilessen te kunnen organiseren voor leerlingen uit groep 7 en 8. Zodra daar meer over bekend is, kun je dat lezen op deze pagina. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten als je geïnteresseerd bent!