Open Dag zaterdag 30 januari 2021

Op zaterdag 30 januari 2021 hadden wij onze jaarlijkse Open Dag gepland staan. In het kader van de coronamaatregelen zal de open dag dit jaar helaas niet doorgaan. Natuurlijk vinden wij dat net zo verdrietig als jullie. We hadden jou graag verwelkomd en met trots onze school laten zien.

We zetten alles op alles om jou en je ouders desondanks een zo goed mogelijk beeld te geven van onze school en je kennis te laten maken met verschillende vakken, het gebouw, activiteiten, docenten, leerlingen, et cetera.

Een digitaal kijkje in de school

In de 360º tour stap jij digitaal in de wereld van leren en studeren op het Lorentz Casimir Lyceum. Super tof! Je kunt door de gangen lopen, lokalen bekijken, krijgt uitleg over vakken en nog veel meer. Dus ben jij geïnteresseerd in het Lorentz Casimir Lyceum? Ben je van plan je aan te melden? Of gewoon nieuwsgierig? Wacht dan niet langer en bekijk de tour! Klik op de link of op de afbeelding om de tour te starten. 

360º video Lorentz Casimir Lyceum


De sportieve open dag en jouw inschrijving

Eerder was er sprake van dat we op zaterdag 30 januari een speciale open dag, namelijk een sportieve open dag, zouden organiseren enkel voor leerlingen uit groep 7 en 8. Door de strengere maatregelen kan ook deze aangepaste dag niet doorgaan. De inschrijvingen voor de sportieve open dag zijn dan ook gesloten. Heb je je al eerder ingeschreven? Dan krijg je van ons nog een mail met een toelichting.