Oudergesprekken 5 en 11 april 2017

 

De oudergespreksmomenten van het tweede rapport zijn op woensdag 5 april en dinsdag 11 april 2017. Hopelijk kunt u beide dagen vrijhouden in uw agenda, dat geeft ons ruimte om te komen tot een goed gesprekkenrooster. De oudergesprekken worden deze keer op een iets andere manier vormgegeven dan u van ons gewend bent:

- U kunt per kind twee 8-minutengesprekken aanvragen.

- De gesprekken worden ingepland van 15.30 uur tot 20.00 uur. U kunt via Magister een voorkeur aangeven voor een vroeg of een laat tijdstip.

Met deze wijzigingen hopen wij zowel u als onze docenten meer flexibiliteit en een prettig gesprekkenrooster te kunnen bieden.

Op maandag 20 maart (uiterlijk 17.00 uur) ontvangt u per e-mail een uitnodiging om u in te schrijven. Vanaf dat moment is het mogelijk om gesprekken aan te vragen.

Om gesprekken aan te vragen logt u in op het ouderaccount voor Magister met een pc, laptop of tablet (helaas is de oudergesprekkenmodule niet beschikbaar als u inlogt met een smartphone of via de Magister-app).

Ook wanneer de rapporten nog niet zijn uitgereikt, kunt u zich inschrijven voor de oudergesprekken. De tot nu toe behaalde cijfers zijn altijd te raadplegen in Magister.

Er kan ingeschreven worden voor de oudergesprekken tot maandag 27 maart 24.00 uur. Na dit tijdstip wordt dit onderdeel van Magister afgesloten en kunnen er geen gesprekken meer worden aangevraagd.

Hebt u gesprekken aangevraagd, dan ontvangt u op vrijdagmiddag 31 maart een e-mail met de mededeling dat de gesprekken zijn ingeroosterd. Vanaf dat moment staan uw afspraken in Magister.

Vragen over de oudergesprekken kunt u per e-mail stellen via ouderavond@lcl.nl.

 

 

Downloads