LAN Party

Ongeveer zeven jaar geleden werd de eerste LAN party georganiseerd door een kleine groep enthousiaste leerlingen. Dit is uitgegroeid tot een traditie waarbij er twee keer per jaar een LAN party wordt georganiseerd. Op de avond komen ongeveer 45 deelnemers vanaf 5 uur ’s middags samen om hun favoriete games te spelen. Leerlingen brengen hun eigen apparatuur mee wat zorgt voor een divers aanbod aan spellen. Zo worden er pc games, console games en zelfs retro games gespeeld tot middernacht.

Het leukste aan de avond is dat het ook de perfecte mogelijkheid biedt om nieuwe vrienden te maken. Iedereen is welkom en de groep heeft al een ding gemeen: een voorliefde voor games. Daarnaast wordt er ook traditiegetrouw pizza gegeten.

Er is helaas nog geen datum bekend van de eerstvolgende LAN party, maar we zijn wel op zoek naar enthousiaste leerlingen die deze traditie willen voortzetten.

Wil je graag meehelpen in de organisatie of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar meneer Van Oorschot (oorschot.j@lcl.nl) of meneer Hamoen (hamoen.p@lcl.nl).