LAN Party

Ongeveer zeven jaar geleden werd de eerste LAN party georganiseerd door een kleine groep enthousiaste leerlingen. Dit is uitgegroeid tot een traditie waarbij er twee keer per jaar een LAN party wordt georganiseerd. Op de avond komen ongeveer 45 deelnemers vanaf 5 uur ’s middags samen om hun favoriete games te spelen. Leerlingen brengen hun eigen apparatuur mee wat zorgt voor een divers aanbod aan spellen. Zo worden er pc games, console games en zelfs retro games gespeeld tot middernacht.

Het leukste aan de avond is dat het ook de perfecte mogelijkheid biedt om nieuwe vrienden te maken. Iedereen is welkom en de groep heeft al een ding gemeen: een voorliefde voor games. Daarnaast wordt er ook traditiegetrouw pizza gegeten.

LAN-party 2021-2022
Vrijdag 12 november 2021 mocht onze 13de LAN-party weer doorgaan! De grootste editie tot nu toe. Met 50 deelnemers zat onze L-aula helemaal vol. Tijdens deze avond konden leerlingen hun favoriete games spelen met leerlingen uit andere klassen, maar ook tegen de docenten en ondersteunend personeel. Er werden games gespeeld op de pc, verschillende consoles en er was zelfs een VR-set aanwezig!

Daarnaast organiseerde we voor het eerst ons Mystery Tournament, waarbij de leerlingen een dag van tevoren te horen kregen welke game er de dag daarna werd gespeeld. De mystery game dit jaar was Awesomenauts en het team Kings (bestaande uit Amber, Jeroen, Peije en mental support coach Luuk) ging er met de overwinning vandoor. 

Kortom een geslaagde avond en op naar de volgende! :)

Wil je graag meehelpen in de organisatie of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar meneer Van Oorschot (oorschot.j@lcl.nl) of meneer Hamoen (hamoen.p@lcl.nl).