Sportdagen

Elk jaar worden voor de verschillende jaarlagen ook sportdagen georganiseerd, waarbij bewegen en plezier maken centraal staan. In het schema hieronder zie je wat je gaat doen in elke jaarlaag.

Eerste klassen (maart)

My choice-sportdag

Op deze sportdag zijn onze brugklassers aan zet. Zij mogen kiezen uit 12 verschillende sporten en volgen daarbij een clinic bij de sportfaciliteiten van het TU/e Sportcentrum.

Tweede klassen (februari)

Schaats- en zwemsportdag

Bij deze sportdag maken onze tweedeklassers de keuze of zij op deze dag gaan zwemmen of schaatsen. Als kers op de taart is er daarnaast ook de kans om deel te nemen aan een heuse triatlon (schaatsen, hardlopen en zwemmen).

Derde klassen (juni/juli)

Battle of the Classes

Op een van de laatste schooldagen van het jaar strijden de klassen op onze sportvelden tegen elkaar om de prijs voor de beste klas. Er zijn echter deze dag ook prijzen te verdienen voor de leukste klassennaam en mooiste outfit. Al met al een feestelijke afsluiting van de onderbouw. 

Vierde klassen (mei)

Verschillende toernooien

Ook hier krijgen de leerlingen weer de keuze uit een breed scala aan sporten die zowel op school als extern worden aangeboden. Binnen de gekozen sport gaan ze de strijd aan met elkaar en maken we er samen een gezellige, sportieve dag van.