Musical

Door het coronavirus liggen de repetities van de productie van de nieuwe musical eventjes stil, maar het LCL is al bezig met de voorbereidingen om opnieuw een succesvolle musical neer te zetten.

In het schooljaar van 2021-2022 zal het LCL de musical Fame uitvoeren met een moderne twist. De cast is al voor een groot deel bepaald en bestaat uit leerlingen uit alle jaarlagen. Om op een veilige manier toch aan de slag te gaan met de musical worden er na de herfstvakantie workshops aangeboden aan de cast. Zo kunnen zij in kleine groepen werken aan verschillende aspecten van de musical, zoals choreografie en drama.

Vorig schooljaar (2019) werd de musical Hairspray uitgevoerd door een grote groep enthousiaste leerlingen en enkele docenten. De musical was een daverend succes waarbij er prachtig werd gezongen en geacteerd. Zie hieronder een fragment van de musical.

Heb jij interesse om ook deel uit te maken van de cast of crew van Fame? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie en interesse naar mevrouw Weijmans (weijmans.l@lcl.nl) of meneer Van Verseveld (verseveld.t@lcl.nl).