Dag van de Bouw – 8 juni 2024

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het nieuwe schoolgebouw van het Lorentz Casimir Lyceum eruit komt te zien? Dan hebben we goed nieuws! Op 8 juni is het namelijk de Dag van de Bouw. En van 10 uur tot 14 uur is de bouwplaats open voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen. Kom jij ook?

Dit wil je niet missen!

Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een school? Wil je erachter komen of werken in de bouwsector misschien iets voor jou is? Of wil je gewoon een kijkje nemen in een splinternieuw, duurzaam schoolgebouw voor de generatie van morgen? Breng ons dan gerust een bezoekje. Iedereen is welkom!

Wat kun je verwachten?

Het nieuwe, duurzame schoolgebouw in Eindhoven wordt volgens planning eind juni opgeleverd. Dus je krijgt de kans om de bijna voltooide nieuwe school als een van de eersten te komen bewonderen. Een deel van de begane grond is open voor toegang. Loop op je gemak een rondje onder het genot van een kopje koffie.

Dura Vermeer

De Dag van de Bouw wordt georganiseerd door het team van bouwbedrijf Dura Vermeer Bouw Zuid, het bedrijf achter de nieuwbouw. Dura Vermeer staat voor je klaar om al je vragen over het bouwwerk en -proces te beantwoorden.