Lorentz Casimir Lyceum: jouw internationale school in Eindhoven

Het Lorentz Casimir Lyceum, gelegen in het hart van Eindhoven, biedt meer dan alleen havo-, atheneum-, en gymnasiumonderwijs. Als je op zoek bent naar een internationale school in Eindhoven die niet alleen uitblinkt in onderwijskwaliteit maar ook een warme, uitnodigende gemeenschap biedt, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze school onderscheidt zich door haar kleinschaligheid en de unieke, groene locatie. Dit biedt een veilige en inspirerende leeromgeving waarin je jezelf kunt zijn en kunt groeien. We geloven dat onze moderne aanpak en de rijke historie die ons onderwijs onderbouwt, jou de perfecte basis geven voor een succesvolle toekomst.

Een school van rust en inspiratie

In de drukte van Eindhoven biedt onze campus een verrassende plek van rust. Hier vind je niet alleen de ruimte om te ontspannen maar ook om je onderzoekende geest te voeden. Met de komst van onze moderne nieuwbouw in augustus 2024 zetten we een stap verder naar het aanbieden van een nog stimulerendere leeromgeving. Veiligheid en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Bij het Lorentz Casimir Lyceum begrijpen we dat iedere leerling uniek is. Daarom bieden we onderwijs dat niet alleen uitdaagt maar ook ruimte geeft voor persoonlijke groei. Als een Eindhovense internationale school streven we ernaar om niet alleen lokale maar ook internationale studenten een thuis te bieden waar zij hun potentieel volledig kunnen benutten.

Bouw mee aan je toekomst in een internationale gemeenschap

Het aantrekken van internationale leerlingen is voor ons een belangrijke doelstelling. We willen een diverse en multiculturele leeromgeving creëren waarin studenten van over de hele wereld van elkaar kunnen leren en groeien. Onze ijzersterke onderwijsconcepten, gecombineerd met een focus op veiligheid en individuele groei, maken het Lorentz Casimir Lyceum tot de ideale internationale school in Eindhoven. Door je aan te sluiten bij onze gemeenschap, word je deel van een school die je kan uitdagen het beste uit jezelf te halen. We bieden tijd en ruimte voor je ontwikkeling, binnen een setting waar je onderzoekende geest wordt geprikkeld door uitdagingen en waar je jezelf kunt en mag zijn.

Bij het Lorentz Casimir Lyceum wachten er talloze mogelijkheden op je. Of je nu geïnteresseerd bent in de wetenschappen, kunsten of talen, onze Eindhovense internationale school heeft een breed aanbod van programma’s die zijn ontworpen om jouw passies te voeden en je voor te bereiden op een succesvolle carrière. Kom en ontdek hoe onze unieke combinatie van kleinschalig, inspirerend onderwijs op een prachtige locatie jou kan helpen om te groeien en je dromen waar te maken. Meld je hier aan!

Ja, ons onderwijs is gericht op zowel lokale als internationale studenten, met programma’s die voldoen aan de behoeften van een divers studentenbestand. Wij streven ernaar een omgeving te creëren waarin studenten van over de hele wereld kunnen leren en groeien.
Ons lyceum onderscheidt zich door de focus op kleinschalig, persoonlijk onderwijs in een veilige en inspirerende groene omgeving. Met moderne nieuwbouw, een rijke historie en sterke onderwijsconcepten bieden we een unieke leerervaring.
Internationale studenten kunnen zich aanmelden via onze website, waar je een aanmeldformulier en informatie over het toelatingsproces vindt.
Ja, we bieden diverse programma’s die gericht zijn op de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Dit omvat uitdagingen en projecten die de onderzoekende geest prikkelen, evenals tijd en ruimte voor persoonlijke groei binnen een veilige en ondersteunende gemeenschap.
Veiligheid is een van onze topprioriteiten. We zorgen voor een veilige, ondersteunende omgeving door middel van een duidelijk beleid, betrokken personeel en een sterke gemeenschapszin. Onze campus is ontworpen met het oog op veiligheid en welzijn, waarbij elke leerling zich gezien en ondersteund voelt.