Quest

Naast de vaklessen krijg je in de onderbouw Questlessen. Het zijn geen gewone lessen maar projecten die beginnen met een bijzondere opdracht.

Samen met je teamgenoten ga je de uitdaging aan. Quest prikkelt je fantasie en je interesses. Je bedenkt iets creatiefs, iets nieuws, eigenlijk is elke oplossing goed. Je gaat op onderzoek, gebruikt internet en praat met mensen. Iedereen en alles kan en mag je helpen. Maar je moet het als team uitvoeren! En zo leer je samen te werken, elkaar te helpen, te plannen en initiatieven te nemen. Dat maakt je zelfstandig en brengt je verantwoordelijkheid bij. Elk Questproject wordt afgesloten met een presentatie voor je ouders, broers/zussen en iedereen die je er verder graag bij hebt.

Laat maar eens zien wat je bedacht en gemaakt hebt. Je mag álles gebruiken: foto, film, geluid, computer, maquette, collage, muziek, toneel, enz. Presenteer je oplossing, overtuig ons van je idee! Al die dingen samen maken Quest superleuk. (En stiekem leer je er heel veel van).