GymnasiumPlus

Je kan vanaf de brugklas starten in een gymnasiumbrugklas. Hierdoor kun je ook meteen beginnen met de klassieke taal Latijn. Het is fijn om in het juiste profiel te starten. We hebben hier als school ook positieve ervaringen mee. Vaak starten er bij ons meerdere gymnasiumbrugklassen tegelijk.

GymnasiumPlus

Wil je meer uitdaging dan je nu krijgt op de basisschool? Of ben je misschien hoogbegaafd? Vind je het leuk om op school tijd te krijgen om je eigen interesses en vragen te onderzoeken, op jouw manier? Lijkt het je fijn om samen met andere kinderen in de klas te zitten die net als jij toe zijn aan wat extra’s op school? Dan is gymnasiumPlus iets voor jou!

De docenten die lesgeven aan deze klas gaan wat sneller door de gewone lesstof heen. Zo ontstaat tijd om met klasgenoten door middel van onderzoek je te verdiepen in vragen die jou interesseren. Je krijgt les in filosofie en programmeren. Verder staan er diverse leuke excursies op het programma. Je krijgt een mentor die veel weet van jouw ontwikkeling, die jou kan ondersteunen bij je leerproces en je kan begeleiden op sociaal emotioneel vlak. 

Heb je vragen?

Vragen over gymnasiumPlus kunt u mailen aan Sonja van ‘t Land: land.s@lcl.nl

Klik hier voor onze gymnasiumPlus folder.