Jouw ideale middelbare school in omgeving Geldrop

Als je woont in de omgeving van Geldrop en op zoek bent naar een middelbare school die niet alleen excellent onderwijs biedt maar ook een warme, inclusieve gemeenschap waar jouw kind volledig zichzelf kan zijn, dan is het Lorentz Casimir Lyceum zeker het overwegen waard. Deze school staat bekend om zijn sterke onderwijsconcepten en de veilige, uitnodigende sfeer die er heerst. Het Lorentz Casimir Lyceum heeft een rijke historie die het fundament vormt voor zijn moderne en uitdagende onderwijsmethodes, perfect afgestemd op de behoeften van jouw kind.

Kinderen aan het werk op laptop

Het Lorentz Casimir Lyceum als Brainportschool

Het unieke aan het Lorentz Casimir Lyceum is dat het deel uitmaakt van het samenwerkingsverband Brainportscholen. Dit betekent dat de middelbare school in omgeving Geldrop niet alleen uitblinkt in het bieden van hoogwaardig onderwijs, maar ook nauw samenwerkt met bedrijven, organisaties en andere scholen in Geldrop en omstreken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het onderwijs perfect aansluit bij de snelle ontwikkelingen in technologie, duurzaamheid, en innovatie. Het curriculum is rijkelijk gevuld met projecten die de onderzoekende geest stimuleren en voorbereiden op de toekomst. Of jouw kind nu interesse heeft in ondernemerschap, wetenschap, of kunst, het Lorentz Casimir Lyceum biedt een breed scala aan mogelijkheden om talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar 2024-2025

Het aanmeldproces voor nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2024-2025 is duidelijk en toegankelijk. Na de uitslag van de doorstroomtoets op de basisschool, kun je vanaf 18 maart via een datumprikker eenvoudig een afspraak maken voor een aanmeldgesprek in de week van 25 maart tot en met 31 maart 2024. Dit gesprek is een uitgelezen kans voor jou en jouw kind om de school te leren kennen, vragen te stellen en de sfeer te proeven. Het Lorentz Casimir Lyceum hecht veel waarde aan persoonlijk contact en staat klaar om samen met jou en je kind te kijken naar de beste manier om aan te sluiten bij jullie wensen en behoeften. Onthoud dat de aanmelding niet alleen digitaal kan, maar dat een persoonlijk bezoek aan de school, zeker voor degenen buiten het gebied van het samenwerkingsverband Eindhoven Kempenland, sterk wordt aangeraden.

Door te kiezen voor het Lorentz Casimir Lyceum, kies je voor een school waar jouw kind kan groeien, ontdekken en zichzelf kan zijn, omringd door leraren en medeleerlingen die hen ondersteunen en inspireren. Elk kind verdient een plek waar zijn of haar talenten erkend en ontwikkeld worden, en waar ze worden voorbereid op een succesvolle toekomst. Het Lorentz Casimir Lyceum belooft niet alleen een uitstekende academische basis, maar ook een gemeenschap waarin jouw kind leert verantwoordelijkheid te nemen en zijn of haar eigen vragen te stellen. Ontdek zelf wat deze unieke middelbare school in Geldrop te bieden heeft en zet de eerste stap naar een beloftevolle toekomst voor jouw kind.

Het adres van het Lorentz Casimir Lyceum is: Celebeslaan 20 5641 AG Eindhoven
Vanaf 18 maart kun je via een online datumprikker een afspraak maken voor een aanmeldgesprek. Dit gesprek vindt plaats in de week van 25 tot en met 31 maart 2024. We nodigen je uit om samen met je kind de school te bezoeken, zodat we jullie persoonlijk kunnen ontmoeten en meer kunnen vertellen over wat onze school te bieden heeft.
Elk jaar is er een aanmeldweek beschikbaar. Eerst kun je dan een aanmeldgesprek plannen via de online datumprikker. We moedigen zowel digitale aanmelding aan als een persoonlijk bezoek aan onze school, samen met je ouders of verzorgers.
Onze school onderscheidt zich door een veilige en inclusieve gemeenschap waar iedereen zichzelf kan zijn. We hebben een rijke historie en combineren dit met moderne faciliteiten en een vooruitstrevend curriculum als Brainportschool. Dit zorgt voor een unieke leeromgeving waarin leerlingen worden uitgedaagd en ondersteund om te groeien.
Als Brainportschool werken we nauw samen met bedrijven, andere scholen en organisaties in de regio om ons onderwijs aan te laten sluiten bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, duurzaamheid, en innovatie. Dit betekent dat onze leerlingen leren in een omgeving die hen direct voorbereidt op de toekomst, met projecten die echt impact hebben in de echte wereld.