Informatie voor nieuwe ouders

Natuurlijk wilt u als ouder dat uw zoon of dochter de juiste keuze maakt voor de middelbare school. Op deze website kunt u alle informatie vinden die u kan helpen bij het begeleiden van uw zoon of dochter in het maken van de keuze voor een middelbare school.

Kennismaken

Onder het kopje "kennismaken" vindt u alle informatie over de mogelijkheden om bij ons een kijkje te nemen. Denk hierbij aan informatieavonden, de open dag, alvast lessen volgen, et cetera.

Belangrijke informatie

Verder vindt u in het huidige menu (linkerkant) informatie over aanmelden en toelating en informatie over bijvoorbeeld het brugklaskamp. Onder de koppen "onderwijs" en "activiteiten" in het hoofdmenu bovenaan op deze website, vindt u alle informatie over hoe wij ons onderwijs organiseren en welke andere, extracurriculaire activiteiten georganiseerd worden.

In de bijlagen van deze pagina kunt u alvast de folder over het gymnasium op het LCL bekijken, onze schoolgids lezen en het overzicht bekijken van onze onderwijsactiviteiten.

Onderwijs in beeld

Bekijk ook onderstaande video waarin u in een klein half uurtje enorm veel informatie krijgt over onderwijs op het Lorentz Casimir Lyceum en de verschillende onderwijsactiviteiten.

Heeft u naar aanleiding van deze video nog vragen over BrainSport Junior? Dan kunt u contact opnemen met de heer D. Vos via vos.d@lcl.nl.

Heeft u naar aanleiding van deze video nog vragen over het onderwijs in de brugklas? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw B. van den Broek (brugklascoördinator) via broek.b@lcl.nl.

Voor alle overige vragen verwijzen wij u graag naar het contactformulier.