Informatie voor nieuwe ouders

Natuurlijk wilt u als ouder dat uw zoon of dochter de juiste keuze maakt voor de middelbare school. Op deze website kunt u alle informatie vinden die u kan helpen bij het begeleiden van uw zoon of dochter in het maken van de keuze voor een middelbare school. Daarnaast hebben we een speciale website gemaakt voor leerlingen van groep 7 & 8: www.welkom-lcl.nl

Kennismaken

Onder het kopje "groep7&8/kennismaken" vindt u alle informatie over de mogelijkheden om bij ons een kijkje te nemen. Denk hierbij aan informatieavonden, de open dag, alvast lessen volgen, et cetera.

Belangrijke informatie

Verder vindt u in het huidige menu (linkerkant) informatie over aanmelden en toelating en informatie over bijvoorbeeld het brugklaskamp. Onder de koppen "onderwijs" en "activiteiten" in het hoofdmenu bovenaan op deze website, vindt u alle informatie over hoe wij ons onderwijs organiseren en welke andere, extracurriculaire activiteiten georganiseerd worden.

In de bijlagen van deze pagina kunt u alvast de folder over het gymnasium op het LCL bekijken, onze schoolgids lezen en het overzicht bekijken van onze onderwijsactiviteiten.

Onderwijs in beeld

Bekijk ook onderstaande video waarin u in een klein half uurtje enorm veel informatie krijgt over onderwijs op het Lorentz Casimir Lyceum en de verschillende onderwijsactiviteiten.

Heeft u naar aanleiding van deze video nog vragen over BrainSport Junior? Dan kunt u contact opnemen met de heer D. Vos via vos.d@lcl.nl.

Heeft u naar aanleiding van deze video nog vragen over het onderwijs in de brugklas? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw B. van den Broek (brugklascoördinator) via broek.b@lcl.nl.

Voor alle overige vragen verwijzen wij u graag naar het contactformulier.

BijlageGrootte
PDF-pictogram folder_gymnasium.pdf462.92 KB