Sport, spel en overige activiteiten

Bijgewerkt op: 16 augustus 2023

Onderwerpen bij dit hoofdstuk

Ook voor de sportievelingen onder ons zijn er leuke extra activiteiten. We beschikken over een prachtig kunstgrasveld, zodat er goed getraind kan worden en onze leerlingen de beste prestatie neer kunnen zetten!

Mocht je liever gamen, ook daar is aan gedacht! Door een kleine groep enthousiaste leerlingen wordt twee keer per jaar een LAN party georganiseerd. Op de avond komen ongeveer 45 deelnemers vanaf 5 uur ’s middags samen om op hun eigen apparatuur hun favoriete games te spelen. Zo worden er pc games, console games en zelfs retro games gespeeld tot middernacht.

Eén dag per jaar wordt er (extra) aandacht besteed aan seksuele diversiteit binnen onze school. Dit deden wij voor het eerst in 2019. Als school doen we mee met paarse vrijdag: dit is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. We hijsen de regenboogvlag en besteden in de lessen extra aandacht aan dit belangrijke onderwerp.